top of page

Minusta sanottua

Metsäpolku sivuille.PNG

Kati has been providing coaching for me around mental barriers which I felt were holding me back from achieving my goals. I found the sessions incredibly valuable and extremely effective.

 

Kati created an environment where I felt completely safe to discuss and process even the most personal matters. She really helped me to shift my thinking and take significant steps in overcoming my mental barriers. For that I am grateful.

 

What I really appreciated about Kati's approach is that she used a range of tools and technics to help me view matters from different angles, while also allowing me all the time I needed to process my thoughts. I found Kati to be authentic, respectful, and non-jugemental. Thank you Kati, your coaching has really had a positive impact on me!

Liina Fadaee

Metsäpolku sivuille.PNG

Erityispiirteistä nostan kolmen kärkeen monipuolisen osaamisen, laaja-alaisuuden ja ennakkoluulottomuuden.

 

Kati Piiparin (Björnisen) kyky kohdata erilaiset ihmiset ja tilanteet sekä taito olla aidosti läsnä niin etänä kuin kasvokkain, ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Teatteri- ja nuorisotyöalan osaajana tulen kaikkien kanssa toimeen, mutta tunnistan salamannopeasti ammattilaisen, joka on sekä taitava työssään, mutta myös "hyvä ihminen" - ein mensch.

 

Katin tarkkanäköiset ja oivaltavat kysymykset sekä haastavaa planeettaamme ilmassa kannatteleva huumori erinomaisen tilannetajun kera ovat avain moniin lukkoihin

Siru Kovala

Monet menetelmät hallitseva, herkällä korvalla kuunteleva ja aidosti läsnäoleva, tätä Kati Piipari (Björninen) on työssään. Vaikeidenkin tunteiden keskellä hetket hänen kanssaan ovat olleet luontevia. Jäin usein odottamaan jo seuraavaa tapaamista, mielenkiintoisia uusia näkökulmia asioihin ja avaimia oman sieluni lukkoihin.

 

Katin seurassa juuri minusta ja tarpeistani tuli niin näkyviä kuin merkityksellisiä. Valmennuksessa teemat nousivat tarpeistani mutta narun päät pysyivät Katin lempeissä ammattilaisen käsissä. Monet menetelmät jäivät elämään arkeeni ja kantavat valmennuksen jälkeenkin.

Virpi Jussila

IMG_0542.JPG

Jokaisella pitäisi olla valmentaja, koska valmennukseen laitettu raha on investointi omaan kehitykseen. Asioita ei kannata pohtia yksin. Katin kanssa työskentely oli inspiroivaa ja mutkatonta.

 

Katilla on uskomaton taito olla läsnä hetkessä. Itse saa päättää mistä asioista haluaa keskustella. Samalla kuitenkin Kati pitää kokonaisuuden hallussa. Hän palaa jo käytyihin keskusteluihin, jolloin omat ajatukset kirkastuvat entisestään. Oli huikea tunne, kun tajusi miten muuttamalla ajattelua voi muuttaa myös omia tunteita eri tilanteissa.

 

Olipa kyseessä uusi suunta uralle, työhaastatteluun valmistautuminen tai mikä tahansa omaan kasvuun ja kehitykseen liittyvä aihe, voin lämpimästi suositella Katia valmentajaksi.

Anna Mari Koutroukides

IMG_0542.JPG

Kati’s coaching has helped me develop personally and professionally. With her support I have been able to push past limiting beliefs and mental blocks, to step outside of my comfort zone with confidence.  

 

I particularly like Kati’s approach highlighting the importance of presence and being in the moment of the now.

 

I highly recommend Kati as a coach to anyone wishing to grow, particularly when working through limiting beliefs and blockages.

Mohsen F., 36, Engineering student

What else has been said?

There is a power in your coaching that I can’t explain.

You see the forest from the trees, creating security and trust.

You are an observer and highlighter of life with a warm sense of humor.

 

Life is not serious,  there is a solution to all problems - these things flow from you. You help me to breathe.

Kati,

sinulla on vahva läsnäolo ja kyky kuulla ja havaita olennainen.

 

Sinun valmennettavaksesi on helppo heittäytyä. 

bottom of page