top of page

Valmennus

Valmennus ei ole terapiaa. 

Valmennus ei ole mentorointia tai konsultointia.

Valmennus ei myöskään ole neuvomista. 

Minä en tiedä sinulle oikeita vastauksia. Voin vain tarjota peilin ja tilaa sinulle vastausten löytämiseen.

ICF:n (International Coaching Federation) mukaan: "Coaching on kumppanuutta ajattelua herättävässä ja luovassa prosessissa, joka inspiroi asiakasta henkilökohtaisen ja ammatillisen pontentiaalinsa täysipainoiseen hyödyntämiseen".

Se on totta. 

 

Valmentajan kanssa keskustellessa ajatukset heräävät ja solmut aukeavat, yksi kerrallaan. Välillä jokin oivallus voi syntyä valmennussessiossa, toisinaan palaset loksahtavat sessioiden välissä.  Pikkuhiljaa oma ydin löytyy, potentiaali tulee käyttöön. Tämä on siis prosessi, jossa muutos tapahtuu vaiheittain. Tuosta syystä suosittelen valmennusta paketeissa: sinulla on rauha antaa muutoksen ja kehityksen tapahtua. 

Yksi valmennussessio kestää noin tunnin. Voimme tavata kasvotusten pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Sipoo). Tai voimme tehdä valmennuksen hyödyntäen etätyökaluja (Zoom).

Jos haluat saada lisää tietoa valmennuksesta tai varata lyhyen juttutuokion tutustumiseen, voit varata ajan suoraan Calendlyn kautta. Tässä siihen linkki. 

Mihin valmennusta voi käyttää?

 

Valmennusta voit hyödyntää millä tahansa elämän osa-alueella ja mihin tahansa kehityskohteeseen. Valmennusta voit myös hyödyntää myös omien ajatustesi tuulettamiseen ja järjestämiseen tai vanhasta irti päästämiseen. Sinä tiedät mitä juuri nyt tarvitset päästäksesi eteenpäin.

Olen itse tahtomattani lapseton. Sain jo melko nuorena tiedon että minun on turha äitiydestä haaveilla. Vaikka tuo tieto tuli nuorena, vaati sen käsittely näin aikuisena aikaa ja huomioita. Valmennus on ollut itselleni yksi merkittävä tapa purkaa tuota asiaa, käsitellä siihen liittyviä tunteitani. Tätä haluan tarjota sinullekin: mahdollisuutta käsitellä vaikeaan asiaan kuten lapsettomuuteen liittyviä tunteitasi ja ajatuksiasi. 

valmennusfilosofiani

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja. Kartoitamme nykytilanteen mutta pääpaino on tulevassa. Keskusteluissa tarkastelemme vaihtoehtoja, niille mahdollisia esteitä, eteenpäin työtäviä tekijöitä sekä seuraavia steppejä kohti toivomaasi tulevaisuutta. 

 

Sinä olet oman elämäsi asiantuntija, ei kukaan muu. Vain sinä tiedät mikä on sinulle oikea tapa toimia ja edetä. 

Itseäni viisaampi henkilö on sanonut että "menestys ei ole teko, se on tapa".

Pienillä muutoksilla ja päivittäisillä teoilla on suuri vaikutus!

Jos haluat lukea omasta matkastani valmennuksen pariin, kurkista LinkedInin artikkeliin. Tässä linkki.

Täältä näet, mitä minusta on sanottu valmentajana.

bottom of page