• Kati

Uitko virtaa vastaan?


Hetkeksi kuvan kautta viime kevään tunnelmiin.


Tuolla horisontissa siintää Koh Haa eli vein sinut Thaimaan lämpöön toviksi. Ja lämmin siellä oli, kuvanottopäivänä mittari kolkutteli + 40 astetta. Venereissulla varjopaikka oli huippu juttu! Sivumennen sanottuna tuo reissu oli ihana ja kertakaikkisen oivallisesti ajoitettu. Suomi oli normaalitilassa kun lähdimme matkaan, matkan aikana tilanne pyörähti päälaelleen. Pääsimme kuitenkin kotiin ihan sillä alkuperäisesti suunnitellulla lennolla, suoraan toki kotikaranteeniin.


Mutta ajatus jonka haluan mieleesi tänään tipauttaa liittyy virtaa vasten uimiseen. Oletko kokeillut sitä koskaan? Potkit ja potkit ja kauhot käsilläsi mutta liikut vain pienen matkan eteenpäin. Tai pahimmassa tapauksessa pysyt paikoillasi ja vain väsytät itsesi täysin tuolla räpiköinnillä.


Olen suorittanut sukelluskurssin ja sen jälkeen sukeltanutkin, en nyt valtavia määriä mutta jonkun verran. Muistan ikuisesti sen ensimmäisen kerran kun saimme sukelluksella ohjeen antautua virtauksen vietäväksi. Se pelotti etukäteen vietävästi mutta voi hitokseen miten matka kävikin joutuisasti. Pääsimme lähes itsestään juuri oikeaan paikkaan kun vain antauduimme vietäväksi.


Mitä sinä vastustat elämässäsi? Se voi olla jokin ajatus, työtehtävä tai ehkäpä jopa haave. Mitä jos antautuisit sille? Mikä olisi parasta mitä voisi tapahtua?


8 views0 comments

Ole rohkeasti yhteydessä!

Contact me!

Maailma on pieni nykyään. Sijaintini on Uusimaa mutta olen käytettävissäsi koko Suomessa.

 

The world is getting smaller. I'm in Finland but would be happy to help you, no matter where you are, 

​0400-281449

 

kati@katib.fi

© 2020 by KS Business

Privacy policy