IMG_0654.JPG

Palvelut sinulle

Metsäpolku sivuille.PNG

Jauhaako kenties mielessäsi jokin vanha ajatus, joka ei vain jätä rauhaan? Ehkä aikaisempi unelmasi ei tulekaan toteutumaan ja kaipaat nyt apua uuden suunnan selvittämiseen. Olet oikeassa paikassa, voin auttaa sinua. 

Tästä löydät lyhyet kuvaukset palveluistani sinulle.

Voit myös varata puolen tunnin mittaisen maksuttoman tutustumiskeskustelun Calendlyn kautta. 

Voimme tuon keskustelun aikana miettiä, miten voisin parhaiten auttaa sinua.

Palveluni
sinulle

Ryhmä-valmennukset

Henkilökohtainen muutosmatka

Sinä tiedät, mikä on se asia mihin kaipaat valmennusta. Ehkä mielessä pyörii ajatus, mistä et ihan saa otetta tai asia, johon kaipaat muutosta.

 

Tai ehkä tilanteesi on se, että kaipaat tukea siirtymisessä  toteutumattomasta unelmasta eteenpäin. 

Voimme tavata kerran, kahdesti, kuusi kertaa tai 10 kertaa joko Zoomissa tai livenä. 

Vahvuudet käyttöön

Keskitymme vahvuuksiin tässä valmennuksessa. Ehkä haluat tarjota tämän ystävillesi lahjana, voimme tehdä pienen ryhmämatkan vahvuuksiin ja niiden käyttöön! 

Tapaamme kolme kertaa ja sinä aikana kartoitamme vahvuuksia. Saatte työkaluja miten hyödyntää niitä entistä enemmän elämässä!

Uuden pomon valmennus

Oletko vastikään saanut tiimin johdettavaksi? Olosi on ehkä epävarma ja kaipaat tukea varmuuden löytämiseen tuohon uuteen tehtävään. Haluat olla aito, oma itsesi ja samalla johtaa tiimiäsi.

Minusta tehtiin yllättäen tiiminvetäjä aikanaan. Tiedän sen tunnevuoristoradan mikä asiaan liittyy. Voin auttaa sinut alkuun uudessa tehtävässä.

Who you are is how you lead!

Neilikka.JPG

Erityispiirteistä nostan kolmen kärkeen monipuolisen osaamisen, laaja-alaisuuden ja ennakkoluulottomuuden.

 

Kati Björnisen kyky kohdata erilaiset ihmiset ja tilanteet sekä taito olla aidosti läsnä niin etänä kuin kasvokkain, ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Teatteri- ja nuorisotyöalan osaajana tulen kaikkien kanssa toimeen, mutta tunnistan salamannopeasti ammattilaisen, joka on sekä taitava työssään, mutta myös "hyvä ihminen" - ein mensch. Katin tarkkanäköiset ja oivaltavat kysymykset sekä haastavaa planeettaamme ilmassa kannatteleva huumori erinomaisen tilannetajun kera ovat avain moniin lukkoihin.

Siru Kovala, valmentaja