top of page
Neilikka.JPG

Kuka minä olen?

KatiB.jpg

Yhdessä tekijä

Eräässä lehtiartikkelissa sanottiin kutakuinkin näin: "emme tee yhteistyötä vaan teemme työtä yhdessä". Sanat ovat melkein samat mutta sisällössä on huikea ero. Yhteistyö voi olla jotain mikä on vain paperilla, mutta yhdessä työn tekeminen sisältää kaiken: tuumailut, onnistumiset, oppimisen paikat ja uuden oivaltamiset. Uskon yhdessä tekemisen voimaan ja tuo näkyy kaikessa mitä teen. 

Jos yksi ihminen työskentelee jonkin asian parissa, lopputulos voi olla hyvä. Jos näkökulmia haetaan muualta organisaatiosta, lopputulos on kokemukseni mukaan poikkeuksetta parempi. 

Oivalluttaja

Eräs ystäväni kuvasi minua yhdellä sanalla: oivalluttaja. 

Valmennuksessa annan valmennettavalle tilaa miettiä tavoitteitaan ja oivaltaa oman polkunsa tavoitettaan kohti. Jos tavoite tuntuu sanana ahdistavalta tai luotaantyöntävältä, valmennuksellisin keinoin tarjoan tilan kurkistaa takana oleviin tunteisiin ja sitä kautta ehkä oivaltaa jotain uutta itsestä. Tai oivaltaa jotain uutta omasta urastaan.

Tuo näkyy myös omassa elämässäni. Tykkään katsoa asioita erilaisista näkökulmista,  kysellä välillä ehkä hassujakin kysymyksiä ja lukea. 

Ratkaisukeskeinen kehittäjä

Etenen työssäni ratkaisukeskeisesti. Jos meillä on ongelma: mitä siitä voidaan oppia ja miten siitä mennään eteenpäin? Välillä loppuratkaisu ei ole heti silmien edessä mutta riittää kun otetaan se seuraava askel eteenpäin. Ongelmaan tai menneeseen on turha jäädä kiinni tai märehtimään, mutta oppia siitä täytyy. Uskon kasvun ajatteluun: todetaan tilanne ja jatketaan eteenpäin. Katsotaan välillä peiliin, kuinka pitkä matka on tullutkaan kuljettua ja taasen otetaan fokus eteenpäin. Onnistumisia juhlistetaan, epäonnistumisista opitaan.

Olen suuri Lean -fani. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että mietin lähes kaikessa tekemisessäni mitä voin tehdä jatkossa paremmin.  

Muuta minusta

Olen ikuinen opiskelija! Minusta on ihana syventä omaa osaamistani tutuista asioista sekä oppia aivan uusia juttuja. Aikanaan BBA- opinnot jäivät hitusen kesken kun työelämä imaisi mukaan. Tuo jäi vaivaamaan ja hain uudellene opiskelemaan kun olin jo vakitöissä. Suoritin BBA-tutkintoni loppuun töiden ohessa ja siinähän se kärpänen sitten puraisi! Sen jälkeen olen tehnyt parikin tutkintoa sekä muutamia sertifikaatteja.

Harrastuksinani ovat mm. luonnossa liikkuminen, valokuvaus ja jooga. Olen sertifioitu joogaohjaaja. 

Jos kaipaat hetken hengähdystä, kurkistapas tänne: 

Viimeisimmät tutkintoni:

Koulutustaustani valmentamisesta

 • Master's degree, international business.
  Haaga-Helia University of Applied Sciences. 

 • Bachelor of Business Administration, international business management.
  Haaga Insititute.

 • Sertifikaatteja:
  ICA International Advanced Certificate in AML
  ICA Specialist  Certificate in Money Laundering Risk in Betting and Gaming
  ICA Certificate in AML
  Projektipäällikkövalmennuksia

 • Positive Psychology Practitioner
  Joylla / Tampereen kesäyliopisto

 • Professional Certificate in Executive Coaching. 
  Henley Business School

 • LCF Life Coach.
  Valmentamo

Referrals
20190828_104041.jpg

minusta sanottua

Erityispiirteistä nostan kolmen kärkeen monipuolisen osaamisen, laaja-alaisuuden ja ennakkoluulottomuuden.

 

Kati Björnisen kyky kohdata erilaiset ihmiset ja tilanteet sekä taito olla aidosti läsnä niin etänä kuin kasvokkain, ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Teatteri- ja nuorisotyöalan osaajana tulen kaikkien kanssa toimeen, mutta tunnistan salamannopeasti ammattilaisen, joka on sekä taitava työssään, mutta myös "hyvä ihminen" - ein mensch. Katin tarkkanäköiset ja oivaltavat kysymykset sekä haastavaa planeettaamme ilmassa kannatteleva huumori erinomaisen tilannetajun kera ovat avain moniin lukkoihin.

"

Siru Kovala / valmentaja

Jokaisella pitäisi olla valmentaja, koska valmennukseen laitettu raha on investointi omaan kehitykseen. Asioita ei kannata pohtia yksin. Katin kanssa työskentely oli inspiroivaa ja mutkatonta.

 

Katilla on uskomaton taito olla läsnä hetkessä. Itse saa päättää mistä asioista haluaa keskustella. Samalla kuitenkin Kati pitää kokonaisuuden hallussa. Hän palaa jo käytyihin keskusteluihin, jolloin omat ajatukset kirkastuvat entisestään. Oli huikea tunne, kun tajusi miten muuttamalla ajattelua voi muuttaa myös omia tunteita eri tilanteissa.

 

Olipa kyseessä uusi suunta uralle, työhaastatteluun valmistautuminen tai mikä tahansa omaan kasvuun ja kehitykseen liittyvä aihe, voin lämpimästi suositella Katia valmentajaksi..

"

bottom of page