top of page

Konsultointi

Projektityö

Väärinkäytön & rahanpesun ehkäisy ja havainnointi

Minulla on yli 15 vuoden kokemus väärinkäytön sekä rahanpesun ehkäisystä ja havainnoinnista. Olen nähnyt lähestulkoon koko ketjun: monitoroinnista analysointiin ja järjestelmäkehitykseen, prosessien luomisesta ja kehittämisestä operatiivisen tiimin johtamiseen.  

 

Prosessityössä uskon Leaniin ja sitä kautta tapahtuvaan jatkuvaan kehittämiseen. Erityisesti Leanissa minua miellyttää ajatus siitä, että moka on lahja. Virheitä ei tule pelätä vaan ottaa ne keinona parantaa ja oppia. 

Väärinkäyttö- ja rahanpesuriskien hallinta

Joillekin riskienhallinta on kirosana, itselleni se on keino ymmärtää missä ollaan juuri nyt. Se on yksi tapa kehittää prosesseja ja järjestelmiä. Katsotaan missä riskit ovat ja mitä niille voidaan tehdä. Tehdään analyysi tilanteesta nyt ja suunnitelma siitä, mihin halutaan mennä. Ja seurataan tilannetta. Ei sen kummempaa eikä sen pelottavampaa. 

 

Riskienhallinnassa koulutuksella on suuri rooli. Olen kouluttanut niin yksittäisiä henkilöitä kuin täysiä luokkahuoneellisia näissä asioissa, suomeksi ja englanniksi. 

projektityö

Olen työurani aikana saanut vastata eri kokoisista projekteista. Viimeisimpään projektiin sisältyy erikoisuutena esimerkiksi Euroopanlaajuisten tilaisuuksien suunnittelu kokonaisuudessaan ja läpivienti sekä webinaarien ja verkkovalmennusten organisointi. 

 

Työ vaatii verkostoitumista yli Suomen rajojen sekä hyvää yhteistyökykyä erilaisten toimijoiden kanssa.

bottom of page