Joogakellari

Arvokkainta, mitä voimme toisillemme antaa on aika ja läsnäolo.

Saman voit tarjota myös itsellesi, läsnäoloharjoitusten ja lempeän liikkeen muodossa.

Läsnäoloharjoitusten lisäksi olen opetellut läsnäoloa oman kehoni kautta. Ohjaankin nykyään Lempeän liikkeen tunteja. Nimensä mukaisesti liikumme lempeästi, omaa kehoa kuunnellen. 

Alun alkaen yin-jooga opetti minua pysähtymään hetkeen, antautumaan ja  kuuntelemaan kehoani. Opin rauhoittamaan mieleni esimerkiksi hengityksen avulla. Yin ei kuitenkaan lopulta tarjonnut minulle ihan sitä, mitä kaipasin. Kaipasin myös rauhoittumista liikkeen välityksellä. Nuo kaksi elementtiä yhdistän omilla Lempeän liikkeen tunneillani: liikkeen sekä pysähtymisen. Lempeän liikkeen avulla olen oppinut tekemään parempaa yhteistyötä kehoni kanssa. Harjoittelen edelleen itse, joka päivä. 

 

Läsnäolon ilon sekä oman kehon kuuntelemisen toivon välittäväni myös sinulle!

Lue täältä, mitä asiakkaani sanovat tunneistani. ❤

Alun alkaen ohjasin tuntejani kellarissa, sen takia kutsuin tilaani Joogakellariksi. Vaikka tuota kellaria ei enää ole niin nimi elää edelleen. Joogakellari löytyy Facebookista ryhmänä. 

 

Tule mukaan, liikkumaan lempeästi! Tästä ryhmään >>>

 

Lue täältä lisää omasta historiastani sekä Lempeän liikkeen tarina.

Tuntikalenterin näet alta.

Pääset varaamaan toukokuun tunnit tämän linkin takaa >> Tuntivaraukseen!

Huomaathan, että voit varata tuolta koko kuukauden aamu- tai iltatunnit tai sitten voit varata yksittäisen tunnin. Jos korttimaksu ei ole mahdollinen niin laita viestiä ja lähetän sinulle laskun!

Päivittäiset läsnäoloharjoitukset ovat osa elämääni. Viimeiset vuodet jokainen päiväni on alkanut lempeällä liikkeellä ja siihen perään tehdyllä läsnäoloharjoituksella. Välillä ns. pitkän kaavan kautta, toisinaan hyvin lyhyesti. Pitkin päivää otan pieniä mikrohetkiä läsnäoloon. Mieleni on rauhallisempi ja minun on esimerkiksi helpompi palautua haasteellisistakin tilanteista.

 

Koska läsnäoloharjoitukset ovat mullistaneet oman elämäni, haluan tarjota saman opin sinullekin.

 

  • Facebook

Toukokuun tunnit

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

kysy lisää

Haluatko tietää jotain lisää verkkokurssista tai lempeästä liikkeestä? Alta näet yhteystietoni, mutta voit laittaa myös tätä kautta minulle viestiä!

Thanks for submitting!