Foggy Lake

Löydä oma

ikigai

Oletko kahden pisteen välillä: irti menneestä mutta et ihan vielä tiedä mihin olet matkalla?

Ehkä olet matkalla kohti uutta työpaikkaa mutta et tiedä mihin suuntaan menisit?

Tai ehkä mietit yrittäjyyttä mutta sen ydin ei ole kirkastunut?

Matkan teossa vaikeinta voi olla suunnan valinta - oma ikigai toimii sinulle kompassina. 

Japanilaisten mukaan meillä jokaisella on oma ikigai.

Sana ikigai koostuu kahdesta sanaasta: iki ja kai. Iki tarkoittaa elämää ja kai omien toiveiden täyttymystä.

Vapaasti käännettynä ikigai tarkoittaa elämisen iloa, syytä olemassaoloon.

Syytä nousta sängystä joka aamu. 

Ikigain tavoittelun ja löytämisen sanotaan tuovan elämään merkitystä, onnea ja sen myötä terveyttä ja menestystä. Kaikilta meiltä löytyy oma ikigai sisältämme. Kun löydät ikigain ja elät sen mukaisesti, löydät avaimet onnellisuuteen. Ikigai työkaluna voi auttaa sinua selkeyttämään urapolkuasi tai  kirkastamaan suunnitelmiasi yrittäjänä.

Oli lähtökohtasi mikä tahansa niin ikigain avulla löydät asioita, jotka saavat sinut hehkumaan.

Lähde mukaan neljän viikon valmennukseen löytöretkelle kohti omaa ikigaita!

Matkallasi mukana ovat Liina Fadaee sekä Kati Björninen - lue lisää meistä alta. 

Ikigai pieni.PNG
Ikigai pieni.PNG

Mistä on kyse?

Ikigai on laaja kokonaisuus. Siihen liittyvät "ikigaikukka", ruokavalio, lempeä liikunta ja esimerkiksi ihmissuhteet.  Alta näet esimerkin tuosta ikigaikukasta. 

Tässä valmennuksessa pääset keskittymään nimenomaan tuohon ikigaikukkaasi sekä lempeään liikuntaan.

 

Ikigaikukka koostuu neljästä yhtä tärkeästä elementistä:

intohimosta, kutsumuksesta, ammatista sekä elämäntehtävästä. Se keskipiste, missä nämä kaikki kohtaavat, on sinun ikigaisi. 

Valmennuksen aikana käyt läpi nämä kaikki alueet, kirkastat oman ikigaisi. Lisäksi teet oman toimintasuunnitelmasi ja saat työkaluja sen toteuttamiseksi.

Lisäksi saat aikaa kääntyä sisäänpäin ja syventää omaa matkaasi lempeän liikkeen hetkillä. 

Mitä valmennuksesta saat?

Liinan johdolla neljän viikon ajan kirkastat omaa ikigaitasi. Varmalla otteellaan Liina auttaa sinua selvittämään sen oman "olemassaolosi syyn". 

Teet Katin ohjauksella viikoittain noin 45 minuutin lempeän liikkeen hetken. Voit osallistua tunnille "livenä" tai tehdä tunnin sinulle paremmalla ajalla tallenteelta. Lempeä liike auttaa sinua kääntämään katseesi vielä enemmän omaan itseesi ja rauhoittamaan mielesi. 

Tämä on ryhmävalmennus. Neljän viikon ajan sinulla on käytössäsi sekä valmentajien että ryhmän tuki.

ikigaikukka.PNG
Foggy Lake
seuraava ryhmä

Seuraavaa ryhmää ei ole aikataulutettu

Haluaisitko tarjota valmennuksen lahjaksi kaveriporukalle - ole ihmeessä yhteydessä!

Hinta kokonaisuudessaan on 195 euroa neljän viikon valmennuksesta ja lempeän liikkeen hetkistä.

Työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille: 130 e.

 

Voit ilmoittautua mukaan suoraan Liinalle sähköpostitse: liina(at)consultforgrowth.com

Liina Fadaee

Synnyin Suomessa. Pian syntymäni jälkeen perheeni muutti Australiaan, jossa asuinkin lapsuuteni ja nuoruuteni. Välillä kävin opiskelemassa Suomessa ja palasin Australiaan takaisin. Siellä aloitin urani valmentajana. Nyt olen asunut vuodesta 2019 Suomessa pysyvästi perheeni kanssa. 

Olen Consult for Growth Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Sydämeni sykkii erityisesti ura- ja suorituskykyvalmennuksille. Olen ylpeä saadessani sanoa, että olen saanut tukea satoja ihmisiä oman potentiaalinsa löytämisessä sekä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Tässä kokonaisuudessa autan sinua kirkastamaan oman ikigaisi. Itselleni ikigain selvittäminen aikanaan toi selvän fokuksen tekemiseeni.

  • LinkedIn
Profile pic liinaf.jpeg

Kati Björninen

Juureni ovat syvällä Pohjanmaan mullassa vaikka viimeiset 20 vuotta olen asunut Etelä-Suomessa.

Olen monia asioita: esimerkiksi valmentaja, positiivisen psykologian opiskelija sekä joogaohjaaja. Kaikki mitä teen, tähtää mielenrauhan lisäämiseen elämässä. 

Tässä kokonaisuudessa vastaan lempeän liikkeen tunneista. Tunnit ovat rauhallisia, keskiössä olet sinä ja yhteistyösi oman kehosi kanssa. 

Omaan elämääni lempeä liikkuminen tuo tasapainoa ja läsnäoloa. Näitä haluan välittää myös sinulle.

  • Instagram
  • LinkedIn
2030mv_031.jpg

Valmennuksesta sanottua

Kurssin aikana oivalsin rakentaneeni elämäni velvollisuuksieni ehdoilla ja kaikki itselle tärkeän jääneen aina hyvin ohueen rakoon. Kurssi sai hellittämään jatkuvasta pyrkimisestä johonkin. Että mitä jos vain antaisinkin virran viedä pyristelemättä vastaan, tuntematta syyllisyyttä helppoudesta. Kurssi sai myös kohtaamaan hankalat kysymykset enemmän tunnetasolta käsin. Aina ei tarvitse sanoittaa, voin vain luottaa tunteen ohjaukseen. 

Johanna Tornberg

Haluaisin suositella Ikigai valmennusta ihan kaikille ihmisille, mutta erityisesti minun kaltaisilleni, ihmisille jotka eivät ehdi itseään jostain syystä juurikaan miettiä. Oma arki ja elämää etenee omaa tahtiinsa eikä oma onni, asiat joita rakastaa, missä on hyvä taikka mitkä omat haaveet ovat ole asioita joita sen kummemmin miettii. Saattaa olla vaikeaa edes haluta itsestään puhua. Nämä neljä viikkoa

on mahdollistanut ja ehkä jollain tasolla pakottanut kin menemisen itseeni. Miettimään asioita ja ehkä pyörittelemään niitä mutustellen rakkaita asioita ja kaikki niitä muita asioita arjessa, työssä, elämässä ja vapaa-aikana. Olen huomannut että mietin paljon enemmän kurssin jälkeen sellaisia asioita joita käytiin läpi. En usko että olen löytänyt oman Ikigain mutta olen matkalla edistynyt omasta mielestäni.

 

Ikigai valmennus on tuonut omalta kohdaltani esiin aika vahvasti sen että minun on aika välillä pysähtyä. Tehdä asiat hyvin edelleen mutta hidastaa tahtia. Asiat hoituu myös vähemmällä kiireellä, ehkä jopa paremmin ottamalla hieman enemmän aikaa. Olen koko ikäni tehnyt asiat tehokkaasti, mahdollisimman hyvin muut huomioon ottaen. Moni esiin tullut asia on huomaamatta läsnä arjessa.

10 sääntöä on minusta oiva ohjenuora johon voisi palata useamminkin. Niistä pidän kovasti, pidän niitä tukipilareina ja huomaan että pysähdyn aina johonkin niistä, välillä samaan kerta kerran jälkeen.

 

Liina ja Kati - Olen erittäin onnellinen että olen saanut olla mukana tässä valmennuksessa. Teidän loistavalla valmennuksella, olen ensikertalaisena Ikigain metsästäjänä ja rutiinien orjana, onnistunut katkaisemaan juuri rutiinit, asettanut itseni ensisijaiseksi esimerkiksi aamujoogan muodossa hyvin mielin, ja silti tehnyt onnistuneen päivän. (Jos sen niin voin sanoa)

Valmennus ja jooga sopii erittäin hyvin yhteen. Olette saaneet (kuin myös muut osallistujat) minut tallaamaan erilaisella polulla ja matkaamaan kohti omaa onnellisuutta ihan eri tavalla kuin ennen valmennusta.

 

Keksin juuri uuden iskulauseen "Don´t hurry, be happy" ja sen mukaan pyrin myös toimimaan, koska minä voin. :)

Lotta, Porvoo