top of page
IMG_0634.JPG

EMPATIAKOULU

Empatiakoulun ytimestä löytyy itsemyötätunto. Empatiakoulu ei ole sellainen koulu johon joutuvat vain tiimin häiriköt. Empatiakoulu on meille kaikille, jotka kaipaamme aitoja ja syvempiä kohtaamisia. 💙

 

Itseäni viisaampi on sanonut "ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä" - sen takia kaikki alkaa itsestä. Sen takia Empatiakoulu alkaa itsemyötätunnosta. Aito myötätunto muita kohtaan saa alkunsa myötätunnosta itseä kohtaan.

Itsemyötätunto ei tarkoita, että esimerkiksi virheet vain haudataan ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Eikä kyse ole yltiöpositiivisesta "ajattele vain pinkkejä ajatuksia" -ajattelusta.

Itsemyötätuntoiset ihmiset kestävät vastoinkäymisiä paremmin lannistumatta, ottavat vastuuta omista virheistään ja tunnistavat omat rajansa. Tämä ON opeteltavissa oleva taito.

Maailma muuttuu, kuten tiedetään. Lempeys itseä ja muita kohtaan voi kadota muutosten myllerryksessä - ei tietoisesti mutta pikkuhiljaa.  Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä tuohon muutosta. 

Itsemyötätunnon lisäksi Empatiakoulun puitteissa valmennan tiimejä ja yksittäisiä henkilöitä esimerkiksi tunteiden kohtaamiseen työpaikalla sekä haastaviin keskusteluihin.

Varaa tästä aika 30 minuutin tutustumiskeskusteluun!

Olen toiminut korporaatiomaailmassa yli 20 vuotta, erilaisissa rooleissa. Tärkeintä tehtävästä riippumatta on muistaa, että olemme ihmisiä ihmisille. Empatiakoulu opettaa juuri tuota.

bottom of page