Elinvoimaa etätyöhön

Etätyö voi puuduttaa. Päivät voivat tuntua yhdeltä ja samalta, ikään kuin mikään ei muuttuisi vaikka kalenterissa päivä vaihtuu. Tai viikko. Negatiiviset tunteet voivat saada enemmän ja enemmän jalansijaa mielessä. Asioihin tarttuminen voi olla vaikeaa, kaikki on vähän tahkeaa.

Tuohon on mahdollista saada muutosta aikaiseksi!

Testatusti jo kolmen viikon ohjatuilla tauoilla ja positiivisen psykologian avustuksella on mahdollista lisätä päättäväisyyttä, tarkkaavaisuutta, aktiivisuutta  sekä esimerkiksi innostuneisuutta. 

Metsäpolku.JPG

Olen ratkaisukeskeinen valmentaja (coach), lähestymiskulmani on positiivinen psykologia. Lopputyössäni halusin keskittyä nimenomaan elinvoiman lisäämiseen etätyöntekijöille. Tein tästä tutkimuksen pienellä ryhmällä vapaaehtoisia osallistujia. Kolmen viikon ajan ohjasin heille taukoja sekä annoin positiivisen psykologian työkaluja käyttöön. Näiden lopputuloksena positiiviset tunteet vahvistuivat ja negatiiviset heikkenivät.

Avainasemassa elinvoiman lisäämiseen ovat ohjatut tauot, aktiivista palautumista tukeva liikunta sekä, esimerkiksi, mikrotauot. 

Yhdessä Personal Trainer Marika Rintasen kanssa olen vienyt lopputyötäni vielä askeleen eteenpäin.

Olemme suunnitelleet todella täydellisen paketin etätyöntekijöiden elinvoiman lisäämiseen! 

 

Kolmen viikon valmennuskokonaisuuteen kuuluu:

  1. Noin tunnin mittainen kick-off porukalla Zoomissa. Keskustelemme stressinhallinnasta sekä   palautumisesta. Kerromme mitä on tulossa ja annamme eväät seuraaville viikoille.

  2. Ohjeistus ja työkalut mikrotauoille

  3. Kolmen viikon ajan kaksi kertaa viikossa aamun aktivoiva liikehetki sekä kaksi kertaa iltapäivälle ajoittuva työpäivän paketoiva liikehetki. Nämä tehdään Zoomin kautta livenä, tallenne jää käytettäväksi vuorokokauden ajaksi.

  4. Positiivista elämänasennetta tukeva harjoitus kolmelle viikolle

  5. Kolmen viikon jälkeen lyhyt yhteenveto ryhmänä

Kiinnostaako sinua lisätä elinvoimaa omaan arkeesi?

Aloitamme pilottiryhmän toukokuussa! 

Normaalihinta kokonaisuudelta on 80 euroa (sis alv 24%)

Pilotissa hinta 49 euroa (sis alv)

Yrityksille voimme järjestää ryhmän sopimuksen mukaan.

Hinta per osallistuja:

10-20 osallistujaa yrityksestä: 59.90 eur + alv 

21-30 osallistujaa yrityksestä: 49.90 eur + alv 

yli 30 osallistujaa: pyydä tarjous!

Tein noin 6 minuutin esityksen kanssaopiskelijoille sekä koululle lopputyöstäni. Tässä tuo video, jos haluat sen katsoa!